Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“),
kuriuos galite bet kada atšaukti. Plačiau
Sutinku
Apsauginis grūdintas stiklas Samsung Galaxy A9 (2018, 3D, juodas) Padidinti

Apsauginis grūdintas stiklas Samsung Galaxy A9 (2018, 3D, juodas)

GL606757 7

Prekių pristatymo būdai ir kaina

9,60 €

Apie prekę

Apsauginis stiklas, pagamintas iš grūdinto stiklo ir siekiantis 9 balų kietumą pagal Moso skalę, skirtas telefono ekrano apsaugai nuo mechaninių pažeidimų, tokių kaip sutrenkimai ar aštrių daiktų paliekami įbrėžimai. Stiklas yra 0,33 mm storio, todėl patikimai apsaugos telefono ekraną ir bus vos pastebimas.

Aukštą apsauginio stiklo kokybę atspindi šie kriterijai:
9 balų kietumas pagal Moso skalę
Grūdintas stiklas - tai įkaitintas beveik iki lydymosi temperatūros ir staigiai ataušintas apdirbto stiklo lakštas, kurio atsparumas po šios procedūros dėl cheminių ir fizinių medžiagos bei pačio proceso savybių tampa 9 kartus didesnis nei įprasto stiklo.

Jautrumas lietimui
Apdorotas stiklo paviršius yra itin jautrus lietimui. Pažangių technologijų dėka šis grūdintas stiklas nesiskirs nuo originalaus liečiamo telefono stiklo.

Tobulas sukibimas
Siekiant išvengti nelygaus ekrano paviršiaus ar silpno stiklo laikymosi, apsauginis stiklas pasižymi itin stipriu sukibimu su telefono ekranu.

Saugus naudojimas
Stipriai sutrenktas apsauginis grūdintas stiklas suskyla, o nebsubyra į aštrias daleles. Todėl toks stiklas yra saugesnis naudojimui.

3D technologija
Ši technologija atkartoja originalų telefono ekrano paviršių, todėl šis stiklas itin gerai priglunda prie telefono ekrano.

Didelis pralaidumas
Didelis apsauginio grūdinto stiklo pralaidumas išlaiko nepakitusį ekrano apšvietimą ir spalvas.

Techniniai duomenys:
Storis: 0,33 mm

Komplektacija:
- Skaidrus grūdintas stiklas;
- Mikropluošto valymo servetėlė;
- Valymo servetėlė su alkoholiu;
- Dulkių surinkimo lapelis.

Pritaikymas: Samsung Galaxy A9 (2018)

Gamintojas: Extra Digital