Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“),
kuriuos galite bet kada atšaukti. Plačiau
Sutinku

Belaidės ausinės Sponge Split

Split 6

Prekių pristatymo būdai ir kaina

39,00 €

Apie prekę

Sponge Split tai naujos kartos bevielės ausinės, sukurtos kasdieniniam naudojimui – klausykitės muzikos, atsiliepkite į skambučius ir mėgaukitės akimirkomis be jokių laidų. Ausinės lengvos, stilingos ir patogios, turi kompaktišką įkrovimo dėklą, kuriame galima jas visiškai įkrauti 4 kartus, o tai jums leis mėgautis muzika iki 12 valandų.

PATOGUS KROVIMO DĖKLAS

Pasiklausę muzikos įdėkite ausines į krovimo dėklą. Krovimo dėklas yra 300mAh talpos, jis įkraus jūsų ausines iki 4 kartų. Kompaktiškas dėklo dizainas buvo sukurtas, kad patogiai tilptų į jūsų kišenę.

TINKAMOS KIEKVIENAM ĮRENGINIUI

Bevielis Bluetooth ryšys užtikrins sklandų garso perdavimą ir efektyvų baterijos naudojimą. Ausinės tinkamos tiek iOS tiek Android telefonams.

GARSO KOKYBĖ

Sponge Split ausinėse įmontuoti kokybiški garsiakalbiai, užtikrinantys švarų ir galingą garsą. Jos gerai priglunda prie ausies, todėl gerai izoliuojami pašaliniai aplinkos garsai tad galima mėgautis tik muzika.

LAISVŲ RANKŲ ĮRANGA

Ausinėse integruotas mikrofonas leis atsiliepti į skambučius ar juos užbaigti. Nereikės traukti telefono iš kišenės.

PATOGUMAS

Ausinių forma buvo kuriama taip, kad būtų patogios kiekvieno žmogaus ausiai. Klausydami muzikos ištisas valandas nepajusite jokio diskomforto. Jauskitės laisvai sportuodami, komplektacijoje rasi sportines gumines auseles, kurios užtikrins, kad ausinės neiškristų sporto metu.

Papildoma informacija

Bluetooth

4.2

Veikimo atstumas

10 metrų

Veikimo laikas

Muzika: iki 1.5 val. Pokalbiai: iki 2.5 val. Budėjimo rėžimas: iki 30 val.

Įkrovimo įtampa

DC 5V

Įkrovimo laikas

1-2 val.

Garsiakalbio galia (kiekvienai ausinei)

0.2W

Integruota baterija

Dėklas: 450mAh Ausinės: 30mAh (kiekviena)

Dydis

Ausinių dėklas: 70x23x47.5mm
Ausinės: 43.5x20x20.5mm (kiekviena)

Svoris

Ausinių dėklas: 37.5g
Ausinės: 4.25g (kiekviena)

EAN

0633632021978