Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“),
kuriuos galite bet kada atšaukti. Plačiau
Sutinku

NAVIGACIJA IHEX 7X PRO, 7" EKRANAS, NAVIGACIJA SUNKVEŽIMIUI IR LENGVAJAI

Prekių pristatymo būdai ir kaina

119,00 €

-30,00 €

149,00 €

Apie prekę

SU 2 METŲ GARANTIJA

PATS GREIČIAUSIAS NAVIGATORIUS IŠ WINDOWS CE 6.0 SERIJOS. NAUJAUSIAS GPS navigacijos modelis IHEX 7X Pro, 7" ekranas. Neįtikėtini parametrai stebina valdymo, maršrutų skaičiavimo parametrai. IHEX 7X Pro navigacijoje integruotas 800 Mhz procesorius, dvigubai daugiau nei įprastai RAM atminties 256MB, vidinė atmintis sudaro net 8GB. Šio modelio dizainas stebina estetiška išvaizda, ekrano ryškumu, nugarėlės faktūra + jau iškarto yra apsauginė ekrano plėvelė!

Kodėl verta įsigyti šią GPS įrangą?

 DAUG ATMINTIES - navigacijos apimtį galima praplėsti iki 40 GB! Žemėlapiai kaskart atnaujinami ir pareikalauja daugiau atminties. Su šia navigacija Jums niekada nekils tokių rūpesčių.

 PROCESORIUS IR OPERATYVIOJI ATMINTIS - įspūdingu vienu greičiausių dviejų branduolių procesorius apdoroja informaciją, planuoja ilgus maršrutus. Procesoriaus galingumas 800 MHZ.

 ŽEMĖLAPIŲ DETALUMAS - norint užtikrinti žemėlapių detalumą, prietaisas suderintas su IGO PRIMO, AUTOMAPA visos Europos žemėlapiais bei Rusijos, Baltarusijos detalumui užtikrinti NAVITEL žemėlapiais.

 2D/3D - dvimatis/trimatis erdvinis žemėlapio atvaizdavimas. Trimatis vaizdas suteiks navigacijai įspūdingumo matant pastatus trimačiu (iš visų pusių) vaizdu.

 KONFIGURACINĖS GALIMYBĖS - navigacijos valdymas, balsai yra lietuvių kalba. Paprastas naudojimas ir lietuviška naudojimosi instrukcija.

 PERSPEKTYVUMAS - IHEX yra perspektyvus modelis, nes neribos nei atminties trūkumas, nei procesoriaus galingumas, nei operatyvioji atmintis, o ekranas yra pagamintas iš LED technologijos.

 PATIKIMUMAS - labai dideliu tempu atsiranda daug negirdėtų ir naujų navigacijos modelių. IHEX gamintojo navigacijos garantuoja patikimumą, nes jos atsiradimas nėra naujas ir patirtis įrodė darbinį ilgaamžiškumą. Korpusai yra tvirti ir turi dizaino efektyvumą.

EKRANAS

7.0 coliai (17.2 cm), jautrus lietimui LED ekranas

RAIŠKA

800x480 px.

GPS IMTUVAS

Sirf GRF 3i+

RAM OPERATYVIOJI ATMINTIS

256 MB

ATMINTIS

8GB

PROCESORIUS, DAŽNIS

MSTAR, 800 MHz

IŠMATAVIMAI

apie 180x111x11 mm

SVORIS

264 gr./745 gr. su priedais

MULTIMEDIJA

Video, audio, foto, E-knyga failų peržiūra, žaidimai, vienetų konvertavimas, skaičiuotuvas

 

FM SIŲSTUVAS

Yra, (FM siųstuvo funkcijos pagalba, GPS navigaciją galite naudoti kaip multimedijos grotuvą ir išgauti muzikos, video ar navigacijos vedlio garsą tokį, koks įmanomas per automobilio stereo sistemą).

MENIU KALBA

Lietuvių, rusų, anglų, vokiečių ir kitos kalbos

JUNGTYS

USB 2.0, Mikro SD kortelės, ausinių lizdas

 

PRIEDAI

USB kabelis, laikiklis, automobilinis pakroviklis, manipuliatorius, naudojimosi instrukcija (lietuvių kalba), pakuotė.

KILMĖS ŠALIS

Taivanis

PAPILDOMA

PRIETAISAS NAUJAS, IŠTESTUOTAS

GARANTIJA

24 mėnesiai

 

PASLAUGA

ŽEMĖLAPIŲ NAUJINIMAS, REMONTAS

 Teikiame bet kokios navigacijos remonto, žemėlapių naujinimo, atminties praplėtimo, konsultacijos, nuomos paslaugas.