Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“),
kuriuos galite bet kada atšaukti. Plačiau
Sutinku

Išmanusis laikrodis Sponge Surfwatch

surfwatch 0

Prekių pristatymo būdai ir kaina

29,00 €

Apie prekę

Sponge Surfwatch laikrodis sukurtas aktyviems žmonėms, kurie nori tą patį laikrodį dėvėti ne tik darbe, verslo susitikime ar vakarėlyje, bet ir keliaudami, žvejodami, sportuodami ar net buriuodami ir plaukiodami. Laikrodis atsparus vandeniui, su juo galima panerti iki 50 metrų gylio. Sponge Surfwatch CR2032 baterija ilgalaikė, jos nereikia įkrauti, laikrodis veiks iki vienerių metų. Tai išmanus laikrodis turintis aktyvumo stebėjimo funkciją, kuri skaičiuos žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, o visą tai galėsite stebėti savo telefone per specialią aplikaciją skirtą Android ir iOS telefonams. Tai pat laikrodyje matysite visus pranešimus, žinutes ar kitus priminimus gaunamus į telefoną.

Papildoma informacija

EAN

0780729968422, 0780729968439

Bluetooth

4.0 BLE

Valdymas

Mygtukai

Atsparumas vandeniui

5 ATM

Operacinės sistemos palaikymas

iOs, Android

Funkcijos

Laikas/data, žingsniamatis, kalorijų skaičiuoklė, atstumo skaičiuoklė, iOS ir Android palaikymas, informavimas apie pranešimus, telefono skambučius, kalendoriaus pranešimai, žadintuvas, atsparumas vandeniui iki 5ATM.

Baterija

Keičiama CR2032

Netto/Brutto

83 g./141 g.